16-06-2012

Fietsfeest in Barcelona


Voel je één met de locals van Barcelona en fiets vanavond mee tijdens het Bici Festa, een feestelijke fietstocht door de stad, waar jaarlijks duizenden fietsers en skaters aan deelnemen. De stoet vertrekt om 21.00 uur bij de Arc de Triomf in de richting van de Monumental arena. Stops zijn er op het Plaça de Catalunya (21.45 uur)) en aan het strand van  Barceloneta (22.30 uur). De tocht eindigt om 23.00 uur bij de Arc de Triomf.

Geen fiets in Barcelona? Geen nood. Bij de Nederlandse fietsenverhuurder Budget Bikes (die van de oranje fietsen) kun je er van 20.30 tot 23.00 uur een huren. En vanavond is dat nog eens gratis ook! Ga voor een fiets naar de Budget Bike vestiging aan het Plaça de la LLana 3, (tel: 933 041 885),  vlakbij tegenover metrohalte Jaume 1 (metro L 4). Veel fietsplezier vanavond!
  
Klik hier voor een pfd-kaart van de Budget Bike locatie. De fietssmaak te pakken en wil je meer weten over Barcelona?  Boek dan een fietstour bij Orange Monkey Tours en ga met een ervaren Nederlandstalige gids op ontdekkingstocht door deze fascinerende stad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten