Bijzondere fiets- en wandeltours door Barcelona

Zie Barcelona met andere ogen

Enthousiast over Groeten uit Barcelona? Nieuwsgierig geworden naar deze boeiende stad, die altijd in beweging is? Als ervaren en gepasssioneerde stadgids leid ik je graag rond. Ga met met mee en zie Barcelona met andere ogen!

Hieronder vind je een beknopt overzicht van onze fiets en wandeltours. Ga naar mijn toursite Barcelona Revisited voor meer informatie en boekingen. Bellen of emailen  kan ook:
Tel: 0034- 692 166 202; email: barcelonarevisited@yahoo.esFietstour
Op een Hollandse fiets door Barcelona. Je ziet highlights en onbekende plekjes en maakt kennis met de verschillende gezichten van de Catalaanse hoofdstad. Een ideale tour wanneer je voor het eerst Barcelona bezoekt, maar ook een eyeopener voor ‘gevorderden’.

Fiets-tapas tour
Wil je Barcelona beter leren kennen op de fiets en tegelijkertijd genieten van lekkere tapas? Kies dan fiets-tapas tour. Ee tour door de Oude Stad, maar ook zie je visserswijk Barceloneta en de Olympische haven. Onderweg maken we twee keer een tapas-stop, natuurlijk met een drankje erbij.
E-bike fietstour - met een elektrische fiets naar de Montjuïc en Camp Nou

Rij ontspannen naar de top van de Montjuïc en geniet op 200 meter hoogte van het mooie uitzicht over Barcelona en de Middellandse zee. Ook fietsen we langs het Camp Nou stadion en door Barcelona´s wijk voor welgestelden (de ‘Zona Alta’) en zie je enkele onbekendere werken van Gaudí. Op de terugweg krijg je een goede indruk van de wijk Eixample.


Original wandeltour
Een  kennismaking met de stad via een wandeling door de Ciutat Vella (Oude Stad). Je ziet highlights, maar ook plekken die niet in de reisgidsen staan en hoort veel over de geschiedenis, cultuur en tradities van de Catalaanse hoofdstad. Een ideale kennismaking met Barcelona!Schaduw van de Wind wandeltour
Volg het spoor van Daniel Sempere, hoofdrolspeler van Carlos Ruiz Zafóns bestseller De Schaduw van de Wind!

Meer informatie en boekingen? Barcelona Revisited. Bellen of emailen kan ook:
Tel: 0034- 692 166 202; email: barcelonarevisited@yahoo.es

Geen opmerkingen:

Een reactie posten